Şbt

⚠️DİKKAT ÖNEMLİ DUYURU... YENİ SORUMLULUK SINAVI TARİHLERİ  VE SAATLERİ SİTEMİZDE YAYINLANMIŞTIR.                                                                                                               14/24 ŞUBAT 2023 TARİHLERİ ARASINDA YAPILACAK OLAN SORUMLULUK SINAVLARI, 21 ŞUBAT-03 MART TARİHLERİ ARASINDA YAPILACAKTIR.⚠️

6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş'ta meydana gelen, Adana, Adıyaman, Diyarbakır, Gaziantep, Hatay, Kilis, Malatya, Osmaniye ve Şanlıurfa illerimizi de etkileyen depremler ve bu illerde yürütülen afet çalışmalarının daha etkin ve verimli yürütülebilmesi, ayrıca ülke genelinde etkili olan iklim şartları nedeniyle, Bakanlığımıza bağlı tüm resmî/özel okullar ile yaygın eğitim kurumlarında eğitim ve öğretime 20 Şubat 2023 tarihine kadar ara verilmiş, 14 Şubat -24 Şubat  2023 tarihleri arasında yapılacak olan Sorumluluk Sınavları da ikinci bir duyuruya kadar iptal edilmişti.

Milli eğitim Bakanlığı'nın 12.02.2023 tarihinde yapmış olduğu açıklamaya göre, eğitim öğretime tekrar ara verilmeyecek olup, 20 Şubat 2023 tarihinde okulumuz açılacaktır. Bu sebeple Sorumluluk Sınavlarının 21 Şubat 2023 - 03 Mart 2023 tarihleri arasında yapılacağı kesinleşmiştir. Sorumluluk Sınavına girecek olan tüm öğrencilerimize duyurulur.

Şbt

Bağımlılıkları koruyan aile rehberini linke tıklayarak okuyabilirsiniz

2022-2023 Öğretim yılı 1.dönem 2.sınav takvimi icin linke tiklayiniz.

Eyl

Ağu

Değerli Velilerimiz Sevgili Öğrencilerimiz Naldöken mahallesindeki yeni okul binamız inşaat halinde olduğundan dolayı 2022-2023 Eğitim Öğretim yılında tüm bölümlerimiz Atatürk Mahallesindeki Seyit Şanlı Anadolu Lisesinde eğitim öğretime devam edecektir.  YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM KAYIT İŞLEMLERİ 15 AĞUSTOSTAN İTİBAREN ATATÜRK MAHALLESİNDEKİ SEYİT ŞANLI ANADOLU LİSESİNDE OLUCAKTIR İletişim 05541430938

May

2021 2022 Eğitim Ögretim Yılı Haziran Sorumluluk Sınavları Sinav Tarihleri ve Öğrenci Listeleleri

May

Sinav takvimi icin aşağıdaki linke tıklayınız.

Eyl

Anadolu kısmımız Ataturk Mahallesi Seyit Şanlı Anadolu Lisesi, Elektrik Elektronik ve Bilişim bölümümüz Altındağ Mimar Sinan MTAL, Çocuk Gelişimi bölümümüz  Bornova Kız Meslek MTAL'de eğitim öğretime devam edeceklerdir.