⚠️ 14/24 ŞUBAT 2023 TARİHLERİ ARASINDA YAPILACAK OLAN SORUMLULUK SINAVLARI İPTAL EDİLMİŞTİR ⚠️

14/24 ŞUBAT 2023 TARİHLERİ ARASINDA YAPILACAK OLAN SORUMLULUK SINAVLARI İPTAL EDİLMİŞTİR.

6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş'ta meydana gelen, Adana, Adıyaman, Diyarbakır, Gaziantep, Hatay, Kilis, Malatya, Osmaniye ve Şanlıurfa illerimizi de etkileyen depremler ve bu illerde yürütülen afet çalışmalarının daha etkin ve verimli yürütülebilmesi, ayrıca ülke genelinde etkili olan iklim şartları nedeniyle, Bakanlığımıza bağlı tüm resmî/özel okullar ile yaygın eğitim kurumlarında eğitim ve öğretime ara verilmesi sebebiyle, 14 Şubat 2023 tarihinde yapılacak olan Sorumluluk Sınavları ikinci bir duyuruya kadar iptal edilmiştir.

Sorumluluk Sınavlarının yapılacağı tarihler belirlendiğinde, okulumuzun web sayfasında, tekrar duyuru yapılacaktır.

Yayın: 10.02.2023 - Güncelleme: 10.02.2023 16:22 - Görüntülenme: 124