Eyl

27 Eylül-01 Ekim tarihleri arasında Çiğli Havalimanında gerçekleştirilecek TEKNOFEST İZMİR  ziyaretçi kayıtları başladı

Başvuru için  https://t3kys.com/tr/teknofest/v

Eyl

Okulumuzda Kızılay işbirliğiyle Çocuk Yaşta Evliliklerin Önlenmesi Programı 12-18 yaş kız çocukları için bilgilendirme semineri verilmiştir

Nis

11-14nisan İzmir internet haftası etkinlikleri kapsamında Okulumuz özel eğitim öğrencilerine ders eba kütüphanesi ve btk akademi web sitesi tanıtımı yapılmıştır.

Nis

10-14 Nisan 2023 Tarihleri arasinda  İzmir İnternet Haftasi etkinlikleri “Egitimde Yeni Teknolojiler” temasi ile gerceklestirilecektir.

Mrt

İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Dr. Murat Mücahit YENTÜR, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcımız Adnan KAYGUSUZ, Bornova İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mustafa İSLAMOĞLU ve Bornova İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz Yavuz Kılıçaslan inşaat faaliyetleri devam eden güzide okulumuz Süleyman Demirel ÇPALyi ziyaret ettiler...

Mrt

Şbt

Dogal Afet Kapsaminda Alinmasi Gereken Onlemler

Şbt

Milli Egitim Bakanligi tarafindan yayinlanan Psikososyal Dijital Destek Programi icin linke tiklayiniz.