Ara

10 Aralık İnsan Hakları Günü için okulumuz öğretmen, öğrenci ve çalışanları ile hazırladığımız videomuz…

Kas

Ülkemizin her köşesinde insan yetiştirmeyi amaç edinen, hiçbir zorluktan kaçınmayan Öğretmenlerimizin ve eğitim camiamızın 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü hep birlikte kutladık

Kas

Sayın İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mustafa İSLAMOĞLU Cumhuriyet’imizin 100. yıl dönümü vesilesiyle, bugüne dair mutluluğumuzu geleceğe dair umutlarımızı, okulumuza dair de başarılarimizi dile getireceğimiz ve zamana emanet edeceğimiz 100.yıl anı defterimizi onurlandırdı.

Kas

Sayın Bornova Kaymakamımız Muzaffer ŞAHİNER Cumhuriyet’imizin 100. yıl dönümü vesilesiyle, bugüne dair mutluluğumuzu geleceğe dair umutlarımızı, okulumuza dair de başarılarimizi dile getireceğimiz ve zamana emanet edeceğimiz 100.yıl anı defterimizin ilk sayfasını onurlandırdı.

Kas

Okulumuz ogrencilerine Kizilay tarafından 12-18 yaş arası kız çocuklarının ve akran ilişkilerinin güçlendirilmesi konusunda bilgilendirme semineri verilmiştir.

Teknofest 2023 ziyaretlerimizden kareler