May

Meslek liseleri ailelerle buluşuyor ! Çocuk gelişimi öğrencilerimiz Genel Müdürlüğümüze bağlı okul ve kurumlarda öğrenim gören öğrencilerin; sahip oldukları millî, manevî, ahlaki, insanî ve kültürel değerleri geliştirmeleri, yardımlaşma, kardeşlik, merhamet, vicdan, birlik ve beraberlik duygularının pekiştirilmesi amacıyla öğretmenleriyle birlikte, okulun bulunduğu mahallede,  ihtiyaç sahibi yoksul veya muhtaç durumdaki aileleri ziyaret ederek okul öncesi çocukları ile ilgilendiler.

May

DynEd şu ana kadar uyguladığımız ve uygulamaya devam ettiğimiz yabancı dil eğitim programımızda önceki sınıf ve dönemlerdeki kazanımları tam olarak alamamış öğrenciler için fırsat eşitliği anlamında olup öğrencilerimiz öğrenmekten tamamen kopmamaktadırlar. Bu sistemle elde edilen somut sonuçlar ve başarı örneklerimizi sergilediğimiz DynEd Şenliğimiz

Nis

Öğrencilerimiz kansere karşı farkındalık yaratma ve duyarlılık geliştirme çabasında destek verdiler.