İZMİR / BORNOVA - Süleyman Demirel Çok Programlı Anadolu Lisesi

OKULUMUZU KAZANAN ÖĞRENCİ VE VELİLERİMİZE DUYURU

Sayın veliler, sevgili öğrenciler

Öncelikle okulumuzu tercih ettiğiniz için sizlere teşekkür ederiz. Okulumuzda Anadolu Lisesi ve Anadolu Meslek Lisesi bölümlerimize kayıt olmuş durumdasınız. Kayıt için gelirken veli ve öğrencinin kimliğinin yanında bunması yeterlidir. Kayıt formlarınızı dolduracak, ve öğrenci giriş kartınızı alacaksınız. Okul kıyafetlerimizi okulumuzda görebilir ve istediğiniz mağazadan alabilirsiniz.

Kayıt evraklarının doldurulması işleminde mutlaka veli (Anne, baba ya da kanuni veli olduğunu belgelemek şartı ile bu hakkı bulunanlar) olmalıdır. (Anne-baba ayrı ise velayet belgesi istenmektedir.)

Öğrencilerimize yönelik servis ve yemekhane hizmeti konusunda kayıt sırasında bilgi alabilir ve bu hizmetlerimizden yararlanmak için başvuruda bulunabilirsiniz.

Okulumuza toplu ulaşım ile gelmek isteyenler Bornova-Naldöken minibüslerini veya Evka-3 metro (Son durak) durağından 111 evka3 Metro- Naldöken otobüsünü kullanabilirler.

Nakil talebiniz var ise mezun olduğu okul ya da en yakın ortaokul ile görüşerek nakil talebinde bulunabilirsiniz.

Sizlere okulumuzu terci ettiğiniz için tekrar teşekkür ediyor, okulumuzda görmek için sabırsızlanıyoruz.

Salim TOSUN

Müdür