Anadolu Teknik/Anadolu Meslek Programlarında Alana Geçiş, Tercih ve Yerleştirme Kılavuzu Yayımlanmıştır. Klavuzu açmak için TIKLAYINIZ.

Okulumuzda Bilişim Teknolojileri/Web Programcılığı Dalı, Elektrik Elektronik Teknolojisi/Büro Makineleri Teknik Servis Dalı, Çocuk Gelişimi ve Eğitimi/Erken Çocuklukta Öğretmen Yardımcılığı Dalı olmak üzere 3 Alan/Dal eğitim vermektedir.

Bilişim Teknolojileri Alanında; Program yazıp diğer okullara Döner Sermaye kapsamında satan İzmirde Tek okuluz,

Elektrik Elektronik Teknolojisi Alanında Büro Makineleri Teknik Servis Dalı olan İzmirde Tek okuluz...

İyi kaliteli bir eğitim isteyen tüm 9.sınıf öğrenci ve velilerini Okulumuz bölümlerine bekleriz.

Yayın: 18.03.2017 - Güncelleme: 18.03.2017 22:17 - Görüntülenme: 683